STANDORTE
UNSER SERVICE

top 10 beste festivals welke u niet mag missen

Top 10 beste festivals welke u niet mag missen

NL regio wordt geroemd om het levendige festivalscene, vooral in de loop van zomerperiode. Of je wel muziekliefhebber bent, de danskunst, de culturele scene, of alleen van een leuk feestje houdt, er is altijd voor elk wat wils. Leder jaar brengen deze feesten menigten bezoekers wereldwijd om te genieten van de karakteristieke sfeer, top line-ups alsook memorabele momenten die deze evenementen bieden. Wanneer je op dit moment een doorgewinterde festivalbezoeker wezen of misschien het eerst naar een festijn toe gaat, deze tiental beste NL festivals mogen niet in je notities over het hoofd worden gezien.

Sensatie White festival

Sensation draait is gericht op ervaring, enerverende showaspecten, dynamische performances, de allerbeste housemuziek, talentvolle dj's en indrukwekkende productie. Gebruikmakend van de positieve kracht van muzikaal geluid en dansen als wereldwijde taal, verenigt Sensation een enorme hoeveelheid mensen wereldwijd onder het thema: Leef het leven.

Een jaarlijks gehouden dansfeest dat het millennium elke eerste weekenddag te de Amsterdam Arena plaatsvindt. Organisatie ID&T, de organisatie de organisator van het evenement, beweert dat hun de uitmuntendste uitstekende dansshow ter wereld staat, met 40.000 deelnemers.

Tijdens dat gebeuren produceren muzikanten deuntjes en daarnaast swingen deze gasten over het algemeen aangetrokken in witte kleren. Deze ruimte heeft uitgebreide lichteffecten, pyrotechniek en daarnaast verschillende visuele effecten.

In 2000 en 2001 werd genoemd het gebeurtenis enkel Sensation. In 2002 is het evenement verdeeld in versies: White, waarbij vooral trancemuziek, en Sensation Black met hardcore en hardstyle muziek.

Elk jaar verkoopt ID&T een CD en single met het lied van dat jaar voor deze editie.

Loveland 2024

Loveland Festival is een van de langstlopende elektronische muziekfestivals in Nederland, opgericht in 1995. Het festival wordt jaarlijks gehouden in Amsterdam, meestal in het Sloterpark, en staat bekend om zijn pittoreske locatie aan het meer en de diverse line-up van house- en technoartiesten. Loveland benadrukt een hoogwaardige festivalervaring, met meerdere podia, kunstinstallaties en een sterke focus op duurzaamheid. Als je nog steeds niet begrijpt wat is loveland voor festival, ga dan naar de site znaki.fm en lees.

Milkshake

Milkshake Festival 2024 is een waar open electro dancefestival dat elke keer elk jaar een indruk achterlaat binnen het hart van Amsterdam binnen het welbekende park Westerpark.

Wereldwijde evenementorganisatoren, performers evenals entertainers staan die dag live negen verschillende podia op. Binnen de populairste genres - housemuziek, discoklanken, popdeuntjes, technodeuntjes, R&B sound en dancehall - er is voor ieder iets passends, een heerlijke formule om de de smaak van iedereen te verwennen.

Gedurende deze zaterdag 27e en ook zondagochtend 28 de maand juli anno 2024 vindt de twaalfde editie van festijn op locatie.Het genoemde muziekfeest begint met een indrukwekkend vuurwerk, gewoonlijk op vrijdag ervoor.

Breda Jazz Festival

Het Jazz Festivalletje staat reeds 50 periode innig geassocieerd aan Breda. Binnenlandse plus internationale performers en een enkele vierde miljoenen gasten over het hele globe zijn in staat om te hier ieder jaar blues te horen. Of dat je liefhebber bent van oude stijl, nieuwe stijl en/of verwante muziekstijlen, het feest levert deze allemaal.

Het Jazz Breda Festival vindt plaats over ruim 2 tiental locaties door het stadscentrum. En zowel in de binnenruimte evenals buitenin, iedere met hun typische ambiance of genre.

Vanaf begin 1971 groeide uit tot het Breda Jazz Festival uitgegroeid tot een indrukwekkend vier dagen durend muziekfestijn voor een wijd publiek.

De begin wordt ieder jaar georganiseerd op de dag van Hemelvaart, om 13 uur op de hoofdmarkt in Breda. Na vier dagen, op zondagavond, spelen de eind muzieknummers gespeeld.

Solar Weekend

Solar Weekend Festival is een jaarlijks vaste muziekfestijn in Roermond, Nederland.

Hetzelfde bijzonder creatieve festivalfestiviteit van NL regio. Ieder seizoen doen mee vele makers en ook artiesten bijdragen aan het feest. Initieel gehouden in de zomermaand 2005. Vier dagen alsmede duisternis.

Het festival gemotiveerd door middel van de transformerende overkoepelende effect door zonne-energie plus de potentieel.

Pukkelpop festival

PKP werd opgericht het levenslicht. Heden wordt het andere muziekfeest op Belgische bodem (Kiewit Hasselt) elk jaar plaats tegen het einde van de zomervakantie. Dit evenement bestaat uit acht optredenslocaties: het centrale podium, de feesthal, de danspiste, het ketelhuisje, The Shelter, de club, de kasteellocatie en de Wablief ruimte.Recht tegenover het evenemententerrein is gelegen een gratis kampeerplek voor 40.000 mensen. Dit evenement wordt doorgaans gehouden in de tweede helft in augustus en beslaat vier etmalen.

Pukkelpop gewoonlijk meestal in hetzelfde weekend als gepland als Lowlands. Daarom is er qua artiesten voortdurend veel overeenkomsten in de festivals.

Bospop festival

Uchitelnyy rockfestival in stijl, dat het jaar 1980 plaatsvindt, wordt georganiseerd in Noord Event Park gelegen in Weert.

Het begint als een bescheiden festival, met vooral beginnende groepen meedoen, maar het is sindsdien gegroeid tot een wereldwijde aantrekkingskracht.

Het gebeuren gaat door over een periode van drie etmalen halverwege de zevende maand. Elk jaar wordt er gehouden een uitgebreide festivalmarkt. De marktplaats staat open voor iedereen bereikbaar, ook voor bezoekers die niet wonen op Bospop wonen. Op de markt kan men allerlei zaken kopen. Je kunt om te verblijven op de campingterrein.

Intents

Een van de grootste en baanbrekende dance-evenementen in Nederland.

Intents wordt beschouwd als een driedaags omvangrijk festival met een aandacht voor meer geavanceerde genres.

In dit megaweekend kunnen bezoekers ook overnachten bij het camping Intents Stad.

Of je nu van traditioneel festivalcamping in een slaaptent liefde voor hebt of echt zoekt naar comfort, het is op iedereen wat wils!

Naast prachtige opstelling van optredenden is uitmuntend plezier op speciale wijze voor bezoekers aangepast ontworpen:

    • disco,
    • avondbioscoop,
    • bierrede,
    • een magisch ballonnenbad.

Festival van Intenties wordt gehouden op Sportpark d'n Donk in Oysterwake.

Low Lands

Ieder twaalf maanden in augustus komen massa's Low Lands richting Biddinghuizen ten behoeve van de Lowlands camping Paradijstocht, een driedaags festival overladen met optredens, schouwspel, film, komedie, boeken, theater op straat, onderzoek en artistieke werken.

Lowlands Festival faciliteert tot wel 12 podia voor ruim 250 optredens en shows, waarbij zowel headliners als de jeugd voortdurend volle tenten vullen.

Aangezien Lowlands 2024 kennen hun klassiekers, en blijven ze steeds loyaal.

Verknipt

Verknipt festival staat bekend als een eventorganisatie bekend vanwege de gekke techno evenementen al over a decade As pioneers in the hard techno industry in the NL regio while aanspreken wereldwijde belangstelling in de de Verknipt Experience, heeft genomen de volgende fase en verspreid hun macht of hardcore muziek over de wereld.

The festival van fans van deze muzikale richting vindt plaats begin juni ieder jaar te Utrecht NL.

Muziekfestivals betekenen niet alleen super muziek en ook amusement, maar ook een kans om ook verse individuen te ontmoeten, ervaringen over vele stijlen en tegelijkertijd gewoonweg plezier hebben. Of je een aanhanger van rockstijl, techno muziek, dansen, ofwel popmuziek, is er altijd iets voor ieder op iedereen in de Nederland evenementen scene.

Erstberatung 59,50€ hier klicken
close slider

Die Erstberatung bei uns kostet nur 59,50 Euro.

Ich habe die Datenschutzerklärunggelesen und verstanden und willige hiermit in die Verarbeitung der Daten ein.

Bitte warten …
Datenschutz
, Inhaber: (Firmensitz: Deutschland), verarbeitet zum Betrieb dieser Website personenbezogene Daten nur im technisch unbedingt notwendigen Umfang. Alle Details dazu in der Datenschutzerklärung.
Datenschutz
, Inhaber: (Firmensitz: Deutschland), verarbeitet zum Betrieb dieser Website personenbezogene Daten nur im technisch unbedingt notwendigen Umfang. Alle Details dazu in der Datenschutzerklärung.
02a9b1d9d4416dfe896e63154924afb8